Alexis Sanchez (31 de ani) este unul dintre jucătorii de la care atât oficialii echipelor pe la care a trecut, cât și fanii, au avut mereu așteptări foarte mari.

Sud-americanul este în prezent jucătorul lui Manchester United, însă este împrumutat la Inter Milano. Englezii au observat un detaliu comic în ceea ce îl privește, care a devenit subiect de glume pe internet.

Alexis Sanchez a jucat, printre altele, la Barcelona, Arsenal și Manchester United

Este comun ca jucătorii să declare, în momentul unui transfer, că a fost visul lor din copilărie să poată juca pentru echipa cu care tocmai au semnat.

Oricum, de multe ori aceste afirmații sunt adevărate, iar un jucător care a făcut cândva o astfel de declarație are grijă să nu o repete și pe viitor, în cazul în care va fi vorba despre un alt club.

Spre amuzamentul suporterilor, nu a fost și cazul lui Alexis Sanchez. Fotbalistul a declarat despre trei echipe diferite că a visat să ajungă să poarte tricoul acestora încă de când era doar un copil.

“Barcelona este echipa la care am visat să joc încă din copilărie”, declara jucătorul de 31 de ani în 2011, moment în care a semnat cu formația blaugrana.

“Încă de când eram foarte mic am visat să joc pentru Arsenal”, au fost cuvintele lui Sanchez în 2014, când a semnat cu “tunarii”.

“Încă de când eram foarte mic am zis mereu că visul meu este să joc pentru Manchester United”, a mai declarat sportivul în 2018, când a ajuns pe Old Trafford.

Alexis Sanchez, subiect de glume pe internet

Subiectul a stârnit o mulțime de glume pe internet, iar fanii l-au luat imediat peste picior.

“E clar, a fost un copil foarte confuz. Totuși, mă bucur mult pentru el, a avut atât de multe vise și și le-a îndeplinit pe toate”, a fost comentariul unuia dintre suporteri.

“Încă de când s-a transferat la United, visul lui a fost să ajungă să joace oriunde în altă parte”, a mai notat un alt fan.

Sanchez a devenit jucătorul lui Manchester United în 2018, moment în care “diavolii” l-au achiziționat de la Arsenal, în schimbul a 34 de milioane de euro.

Sursa: DigiSport.ro