Alexis Sanchez (30 de ani) este foarte aproape să îşi găsească, în sfârşit, echipă, după ce Manchester United a încercat să-l ofere, fără succes, la mai multe cluburi.

Aşa cum a anunţat presa italiană duminică, Sanchez şi-a dat deja acordul de a juca la Inter Milano, sub formă de împrumut. Între timp, cele două cluburi au ajuns, conform aceleiaşi surse, la o înţelegere în ceea ce priveşte partea materială.

Clubul milanez va plăti jumătate din salariul anual al lui Sanchez la Manchester United. Chileanul câştigă 24 de milioane de euro pe sezon la englezi.

Italienii au reuşit să includă şi o opţiune de cumpărare, iar dacă aceştia se vor hotărî să îl transfere permanent pe Sanchez la finalul sezonului curent, vor plăti englezilor suma de aproximativ 15 milioane de euro.

Fotbalistul urmează să facă vizita medicală marţi. Acesta va fi împrumutat la Inter Milano pentru un sezon.

Alexis Sanchez, doar un gol de la venirea lui Solskjaer

Alexis Sanchez este în recuperare după accidentare, însă Solskjaer a decis să-i aplice chileanului tratamentul pe care l-a avut Bastian Schweinsteiger din partea lui Jose Mourinho, care l-a trimis la echipa a doua.

Sanchez a înscris un singur gol în 16 meciuri pentru Manchester United din momentul venirii lui Solskjaer, iar “diavolii” ar prefera să scape de salariul imens al chileanului.

În sezonul trecut, chileanul a jucat 27 de partide pentru Manchester United şi a reuşit doar două goluri şi patru pase de gol.

Fotbalistul în vârstă de 30 de ani este la United din ianuarie 2018, când a fost implicat în schimbul cu Henrikh Mkhitaryan, ajuns în locul său la Arsenal.

Sursa: Digi24.ro