Jurgen Klopp a criticat deciziile VAR luate în meciul Manchester United – Liverpool.

Liverpool a remizat în deplasare pe Old Trafford, scor final 1-1, iar Jurgen Klopp nu este mulțumit de deciziile arbitrului. Klopp acuză un fault al lui Lindelof la Origi, la golul marcat de Rashford. Arbitrul Martin Atkinson nu a fluierat faultul, lăsând-o pe United să atace, iar în urma VAR-ului, nu și-a schimbat decizia.

“Pentru mine a fost un fault clar. Problema la VAR este că arbitrul lasă acțiunea să curgă, la golul lui United, pentru că se gândea că va fi corectat de VAR, apoi VAR nu a schimbat decizia. Nu are sens. Pentru mine, faultul este clar. Când arbitrul a mers să vadă filmarea, eram sigur că va anula golul lui Rashford. 

Mi se pare perfect la ofsaid-uri, la acțiunile cu mâinile, însă sunt momente în care arbitrul nu fluieră o acțiune, crezând că se ocupă VAR de asta, apoi se termină acțiunea și VAR nu schimbă decizia deoarece infracțiunea nu este suficient de gravă încât să modifice deciziile arbitrului. Cu asta am o problemă”, a declarat Klopp la conferința de presă de după meci.

Antrenorul lui United nu este de acord cu Klopp, susținând că nu a fost fault: “Acțiunea cu Lindelof nu a fost fault, a jucat mingea, în fotbal există contacte”.

Sursa: Sport.ro