Directorul general al lui Manchester United, Ed Woodward, a subliniat sprijinul acordat antrenorului Ole Gunnar Solskjaer, în ciuda debutului de sezon slab al “Diavolilor roşii”, aflaţi pe locul 14 în Premier League.

Ole Gunnar Solskjaer, reconfirmat la Manchester United

“Deşi mai este încă multă mult de lucru pentru a ajunge la o mai mare coeziune, noi vom rămâne categoric angajaţi pe drumul pe care mergem cu Ole (Gunnar Solskjaer), în timp ce echipa continuă să crească”, a declarat Woodward cu ocazia prezentării rezultatelor financiare ale clubului pentru primul trimestru din sezonul 2020/2021.

Responsabilul clubului îl asigurase deja pe tehnicianul norvegian de încrederea sa în luna octombrie, după înfrângerea pe teren propriu cu Tottenham (1-6) şi apoi victoria din Liga Campionilor cu PSG (2-1).

Ole Gunnar Solskjaer, start slab de sezon cu Manchester United

Manchester United a continuat în noiembrie cu o înfrângeri, acasă cu Arsenal (0-1), şi în Liga Campionilor cu Istanbul Başakşehir (1-2), revenindu-şi în weekend-ul trecut cu Everton (victorie cu 3-1).

În plan financiar, Ed Woodward a anunţat o pierdere de 27 milioane lire sterline, în mare parte datorată biletelor, meciurile disputându-se cu porţile închise din cauza coronavirusului.

Încasările comerciale au scăzut, de asemenea, cu 25 la sută ca urmare a anulării turneul din pre-sezon şi a scăderii vânzării produselor derivate.

Sursa: DigiSport.ro