Borussia Dortmund e pe cale să-i mai “sufle” un jucător lui Manchester United, după norvegianul Erling Haaland, transferat în iarnă de germani deşi era dorit şi de managerul “diavolilor”Ole Gunnar Solskjaer.

Presa engleză susţine că United îl vrea cu orice preţ pe mijlocaşul în vârstă de 16 ani al lui Birmingham City, Jude Bellingham, însă pe fir a intrat şi Dortmund.

Potrivit theathletic.com, Dortmund s-a înţeles deja cu Birmingham în privinţa sumei de transfer şi cu puştiul în privinţa salariului pe care acesta l-ar avea în Germania.

Jude Bellingham, la primul sezon la seniorii lui Birmingham

Conducătorii lui United speră să-l convingă însă pe noul puşti-minune din Championship că Old Trafford ar fi o destinaţie mai bună pentru el decât Signal Iduna Park.

Bellingham a jucat 31 de meciuri şi a marcat patru goluri pentru Birmingham City în acest sezon din liga secundă engleză.

Transferat în ianuarie de Dortmund de la Salzburg, pentru 20 de milioane de euro, Erling Haaland a avut un debut “exploziv” la Borussia: a marcat 12 goluri în nouă meciuri, în toate competiţiile.

Sursa: DigiSport.ro