Bruno Fernandes (25 de ani), jucătorul lui Manchester United, și-a desființat foștii colegi de la Sporting într-o conversație pe WhatsApp. Presa din Portugalia  a obținut mesajele vocale ale fotbalistului, în care îi critică pe coechipierii de care s-a despărțit în iarnă.

Fernandes a ajuns la “diavoli” în această iarnă, de la Sporting Lisabona, după ce britanicii au plătit 55 de milioane de euro. Ibericul a fost foarte clar într-o conversație pe WhatsApp, în care a explicat cât de dezamăgit este de modul în care tratează unii dintre foștii săi colegi statutul de jucător la Manchester United.

Bruno Fernandes, cuvinte grele la adresa foștilor colegi de la Sporting Lisabona

Mijlocașul s-a dovedit a fi o afacere excelentă, după ce a marcat deja de trei ori și a oferit patru pase decisive în doar nouă partide. De când a ajuns la club, echipa nu a mai pierdut vreun meci:

“Frate, nu mai zic nimic. Îți zic sincer, mai bine nu mai comentez nimic.

Mi se par foarte nepotrivite atitudinile unora dintre colegi. De fapt nici măcar nu au o atitudine, nu există așa ceva.

Sunt jucători aici care nu au atitudine, frate. Nu vor să fie aici, nu vor să joace. Dacă nu vreți să fiți aici, atunci plecați! Să spună că nu vor să joace și să plece! Stau un an aici pentru bani și apoi pleacă, frate. Ce atitudine derahat, pentru numele lui Dumnezeu”, au fost cuvintele portughezului, potrivit Daily Mail.

Sursa: DigiSport.ro