Nu este o noutate pentru iubitorii fotbalului faptul că numărul 7 de la United este cel mai dificil de purtat. Cu siguranță a aflat și Edinson acest lucru, iar dacă ar vrea să fie în aceeași linie cu Ronaldo sau Cantona, întâi de toate trebuie să îmbrace cu aceeași greutate.

Se pare că asta se vrea, căci uitându-mă la evoluția sa de la PSG, începută în 2013, este ușor de dedus că nu s-a descurcat deloc rău. Cu toate că Ligue 1 este considerat sub nivelul Premier League ori La Liga, uruguaianul a ajuns cel mai bun marcator al parizienilor, fiind în competiție acerbă cu un alt star ajuns de pe Parc des Princes la Manchester, anume Zlatan Ibrahimovic.

Marcator înnăscut
Faptul că l-a avut coleg în atac pe suedez nu l-a împiedicat să marcheze în cele trei sezoane aproape câte 20 de goluri, iar după aceea 28 sau chiar 35. Și spre Paris s-a dus tot pe cai mari. După ce a fost cumpărat de Napoli de la Palermo, a înscris 78 de goluri în 102 meciuri, devenind, printre altele, golgheter în ultimul său sezon petrecut în Italia.

Așadar, a jucat și confirmat în două dintre cele cinci mari campionate și pare că nu sunt prea multe care îl pot opri pe Edi să confirme și în ce-l de-al treilea campionat în care merge.

Continuarea pe ManUtd.ro