Alexis Sanchez (30 de ani) are șansa de a-și relansa cariera la Inter Milano, echipa la care a fost împrumutat, timp de un sezon, de Manchester UnitedOle Gunnar Solskjaer(46 de ani), antrenorul “diavolilor roșii”, a afirmat că chilianul are un viitor la echipa de pe Old Trafford și că îl așteaptă înapoi, deși abia aștepta să scape de el.

Alexis a prins doar 45 de meciuri la United într-un an și jumătate, în care a marcat doar cinci goluri. Întrebat despre viitorul jucătorul de 30 de ani la echipa din Anglia, Solskjaer a explicat: “Bineînțeles. Este jucătorul nostru, e doar împrumutat pe un an, ne așteptăm să fie profesionist. Mai mult, el va reprezenta clubul Manchester United acolo, sperăm că se va descurca foarte bine”.

Alexis Sanchez revine după opt ani în Serie A

Potrivit informaţiilor din această săptămână, Inter Milano va plăti cinci milioane de euro celor de la Manchester United pentru împrumutul de un sezon al lui Sanchez.

Pentru internaţionalul chilian este o revenire în fotbalul italian, unde a mai evoluat pentru Udinese cinci ani, între 2006 şi 2011.

Alexis Sanchez, în continuare coleg cu Romelu Lukaku

Manchester United va plăti în continuare mai mult de jumătate din salariul uriaş al jucătorului, în valoare de aproximativ 28 de milioane de euro.

Alexis Sanchez este al doilea jucător transferat de echipa lui Conte în această vară de la Manchester United. La Milano, Alexis Sanchez va face din nou cuplu în atac cu belgianul Romelu Lukaku, transferat pentru 75 milioane euro.