Atacantul francez Kingsley Coman a respins prima ofertă de prelungire a contractului pusă pe masă de clubul german de fotbal Bayern Munchen, conform revistei Kicker, citată de DPA.

Contractul lui Coman, 26 ani, expiră în iunie 2023, iar campioana Germaniei încearcă să-l reînnoiască până în iunie 2026.

Atacantul francez joacă la clubul bavarez din 2015 şi, după ce a fost iniţial în umbra lui Arjen Robben şi Franck Ribery, Coman a devenit un titular obişnuit după plecarea lor. Coman a marcat golul cu care Bayern a câştigat Liga Campionilor din sezonul trecut, după o finală cu PSG.

Vara trecută, a apărut o ofertă a lui Manchester United, dar Bayern l-a declarat netransferabil pe francez.

Bayern încearcă să le prelungească din timp contractele jucătorilor importanţi, pentru a evita repetarea cazului David Alaba, care a respins ofertele şi va pleca în această vară ca jucător liber. În cazul lui Coman, Bayern are timp până în 2022 pentru a finaliza reînnoirea contractului. Dacă nu va reuşi, jucătorul va fi pus de clubul bavarez pe lista de transferuri la finele viitorului sezon.

În ultimul timp presa a evocat şi interesul lui Manchester City pentru Kinglsey Coman, care până în prezent a disputat 128 meciuri şi a marcat 31 goluri în toate competiţiile pentru Bayern.

AGERPRES