Presa din Marea Britanie anunță la unison că Manchester United și Leicester au ajuns la un acord pentru transferul fundașului Harry Maguire. Jucătorul din naționala Angliei va deveni cel mai scump fundaș din istorie.

UPDATE 5 august, ora 14:49/ Harry Maguire a fost prezentat oficial la Manchester United. Fundașul central a semnat pe 6 sezoane cu „diavolii roșii” și a devenit cel mai scump fundaș din lume, devansându-ul pe Virgil van Dijk de la Liverpool.

Acord între Manchester United și Leicester pentru transferul lui Harry Maguire!

Daily Mail scrie că Manchester United va trebui să le achite celor de la Leicester nici mai mult, nici mai puțin de 93 de milioane de euro! Maguire va deveni astfel cel mai scump fundaș transferat vreodată, doborând recordul stabilit anul trecut de Virgil Van Dijk, cumpărat de Liverpool de la Southampton cu 82 de milioane de euro.

United îl dorește pe Maguire de mai bine de un an, însă până acum nu a reușit să fie pe aceeași lungime de undă cu șefii lui Leicester. Ținând cont că acest fapt s-a rezolvat, transferul jucătorului pe Old Trafford reprezintă doar o chestiune de ore în acest moment. Englezii scriu că Maguire va efecuta vizita medicală în cursul zilei de sâmbătă, zi în care United are un amical cu AC Milan.

Sursa: Fanatik.ro