Jose Mourinho a avut parte de o noapte neagră, după ce a suferit primul eșec pe banca lui Tottenham și nu oricum, ci chiar în fața fostei echipe, Manchester United. Cei doi antrenori au oferit poza zilei după ce, la final, Ole Gunnar Solskjaer a încercat să îl consoleze pe portughez.

Marcus Rashford a deschis scorul încă din minutul 6, însă Dele Alli a relansat partida, după ce a reușit egalarea în minutul 39. Scorul final, 2-1, a fost decis la doar patru minute de la reluarea partidei, după ce același Rashford a marcat pentru a doua oară, de la punctul cu var.

La finalul întâlnirii, Ole Gunnar Solskjaer, cel care l-a înlocuit pe Mourinho pe banca “diavolilor”, a fost surprins încercând să îl consoleze pe “The Special One”. Cei doi tehnicieni au dat mâna, iar norvegianul i-a pus mâna pe cap adversarului său.

“Cei de la United au avut rezultate bune în acest sezon împotriva echipelor mari: Chelsea, Liverpool, Leicester. Ținnd cont de modul în care joacă, este mai ușor pentru ei. Nu se tem să aibă o abordare defensivă. Este mai ușor pentru ei cu echipele mai bune, care țin mai mult de minge”, a spus Jose Mourinho la finalul partidei.

Jose Mourinho a fost demis de la Manchester United în urmă cu un an

Portughezul a fost demis de către clubul din Manchester în luna decembrie a anului trecut, după un eșec suferit în fața campioanei Europei, Liverpool, scor 3-1.

Din vara lui 2016 pe banca lui United, Jose Mourinho a cucerit în primul sezon Europa League, Cupa Ligii şi Supercupa Angliei, însă nu a mai câştigat nimic sezonul următor.

United este al doilea club consecutiv pe care antrenorul lusitan în vârstă de 55 de ani îl părăseşte pe uşa din dos, după Chelsea, care l-a demis pe Mourinho în decembrie 2015, după doi ani şi jumătate din al doilea mandat al portughezului pe Stamford Bridge.

Sursa: DigiSport.ro