Manchester United e cu 3 puncte în buzunar după deplasarea de pe St. James Park, după un meci foarte bun făcut de jucătorii de buzunar pe care îi are în lot.

”Diavolii” s-au impus cu 4-1 deși au început practic meciul de la 1-0, după autogolul ghinionist al lui Shaw. Luke a încercat să respingă centrarea lui Krafth dar l-a lăsat fără speranță pe De Gea.

Chiar și așa, Manchester United a dominat partida. Trupa lui Solskjaer a avut posesia mai bună și și-a creat ocazile mai multe și mari de poartă. Merită lăudat și antrenorul norvegian care a schimbat radical echipa față de înfrângerea cu Tottenham, din urmă cu două săptămâni.

Cu Martial suspendat, Ole a început cu Rashford în avanposturi, cu Mata și James în cele două benzi și cu Fred și McTominay la mijloc. Pogba și Van de Beek au fost rezerve, iar Greenwood nici măcar în lot.

În buzunar

Diferența în meciul cu Newcastle au făcut-o Mata și Bruno Fernandes, chiar dacă golul egalizator a venit de la Maguire. O altă bulină albă pentru Solskjaer, care a avut încredere în căpitanul său, atunci când toată lumea îi cerea să-i dea o vacanță și să-i ia banderola.

Înaintea golului lui Harry, Mata și Bruno au combinat superb, iar portughezul a marcat. Golul a fost însă corect anulat pe motiv de offside. Dar a fost primul semn a ceea ce sunt în stare să facă cei doi pe teren.

Continuarea pe ManUtd.ro