Președintele Borussiei Dortmund, Hans-Joachim Watzke, a anunțat că Jadon Sancho va rămâne în Bundesliga și în sezonul 2020-2021.

Chiar dacă Manchester United vrea cu orice preț să-l transfere pe Jadon Sancho, Borussia nu vrea să-l piardă acum: “Nu există loc de interpretări, Jadon va juca pentru noi în sezonul 2020/2021. Ăsta e răspunsul final, nu există loc de interpretări”, a spus Hans-Joachim Watzke, citat de Goal.com.

Jadon Sancho era dorit de Manchester United

Presa a speculat în ultimele zile pe marginea plecării iminente a tânărului fotbalist în vârstă de 20 de ani la Manchester United, pentru o sumă de 120 milioane euro.

Sancho a fost principala armă ofensivă a Borussiei în ultimul sezon. În 44 de apariţii în toate competiţiile, el a înscris 20 goluri şi a dat 20 pase decisive.

Manchester United are planul ”B” dacă nu îl va transfera pe Sancho

Manchester United încearcă să-l transfere pe Jadon Sancho de la Borussia Dortmund, dar în cazul în care nu va reuși, clubul de pe Old Trafford are deja un plan ”B”.

Ousmane Dembele de la Barcelona este varianta pe care șefii lui United o iau în calcul, dacă atacantul britanic nu se va transfera.

În acest sezon, Dembele a jucat doar în 9 meciuri oficiale pentru Barceclona (cinci în campionat și 4 în Champions League) și a marcat un gol.

  • 56 de milioane de euro este cota de piață actuală a lui Dembele, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.
  • 138 de milioane de euro a costat, în total, transferul lui Dembele, care a fost adus de la Borussia Dortmund la Barcelona în august 2017.

Sursa: DigiSport.ro