Manchester United are, în momentul de față, cele mai mari șanse de a obține semnătura lui James Rodriguezmijlocașul columbian cu mari șanse de a pleca de la Real Madrid în această vară.

Se așteaptă ca reprezentanții lui James și oficialii lui Manchester United să se întâlnească săptămâna viitoare pentru a pune la punct detaliile. Suma de transfer ar fi de aproximativ 25 de milioane de euro, anunță Express.co.uk.

James Rodriguez a mai fost dorit în această perioadă și de Atletico Madrid, dar rivala Realului nu a fost dispusă să plătească salariul pe care acesta la cerut, de opt milioane de euro pe sezon. Manchester United, în schimb, are forța financiară de a plăti atât salariul pe care acesta îl cere, cât și suma pentru care Real e dispusă să-l lase să plece.

James ar putea juca în Champions League cu Manchester United

James Rodriguez a bifat 14 apariții pentru Real Madrid în acest sezon, cele mai multe din postura de rezervă, și a reușit să marcheze un gol și să ofere două pase decisive.

Dacă s-ar transfera la Manchester United, James ar putea evolua în Champions League. Totul depinde de rezultatul din ultima etapă de Premier League dintre United și Leicester. În joc este unul dintre locurile de UCL.

Sursa: DigiSport.ro