Manchester United, echipă calificată în optimile Europa League , vrea să dea o adevărată lovitură în perioada următoare. Kalidou Koulibaly (28 de ani) este următoarea țintă a oficialilor de pe Old Trafford.

Fundașul senegalez a fost o țintă pentru Manchester United și în trecut. Inițial, ”diavolii” au oferit 148 de milioane de euro în schimbul lui Koulibaly, iar acum englezii de la Dailymail scriu că președintele napoletan, Aurelio De Laurentiis, vrea 99 de milioane de euro în schimbul jucătorului.

Dacă transferul s-ar realiza în schimbul sumei cerute de De Laurentiis, Koulibaly ar deveni cel mai scump fundaș din istorie. Momentan, ”recordul” este deținut de un alt jucător al lui Manchester United, Harry Maguire, cumpărat de la Leicester pentru 87 de milioane de euro.

Koulibaly, din 2014 la Napoli

Fundașul senegalez a fost transferat de Napoli în 2014, de la Genk, pentru aproximativ opt milioane de euro. În cele șase sezoane pe San Paolo, Koulibaly a jucat în 233 de partide, iar în prezent este cotat de site-urile de specialitate la 75 de milioane de euro.

  • Koulibaly mai are contract cu Napoli până în 2023.

Sursa: DigiSport.ro