Kalidou Koulibaly, 27 de ani, a fost cotat de preşedintele lui Napoli, Aurelio De Laurentiis, la preţul de 250 de milioane de lire. Suma este valabilă pentru echipele din Anglia, în contextul în care Maguire a devenit cel mai scump fundaş din lume (87 de milioane de euro).

Transferul lui Maguire, de la Leicester la United, continuă să nască discuţii. Preşedintele lui Napoli a ironizat sumele puse la bătaie în Premier League şi a dat de înţeles că fundaşul său, Koulibaly, va ajunge în Premier League doar dacă va deveni cel mai scump fotbalist din istorie.

În Anglia, s-au plătit 85 de milioane de lire pentru un jucător, un fundaş. La Napoli, eu aş fi plătit 30 de milioane de lire pentru acest fotbalist. Cu asta în minte, cred că Koulibaly valorează pentru englezi 250 de milioane de lire, dacă au fost în stare să dea atâţia bani pentru băiatul acela“, a spus De Laurentiis, în presa italiană.

Kalidou Koulibaly, dorit de Real Madrid și PSG

Koulibaly a fost în atenţia unui transfer la United, agentul jucătorului, Fali Ramadani, întâlnindu-se chiar cu oficialii de pe Old Trafford. În cele din urmă, nu s-a ajuns la un acord, pretenţiile italienilor fiind considerate prea mari.

Kalidou Koulibaly este și în atenția celor de la PSG. Leonardo îl are în vedere pentru întărirea apărării pe Kalidou Koulibaly, de la Napoli, considerat alături de Virgil Van Dijk, cel mai bun fundaș din lume.

Napoli ține însă cu dinții de preț. Italienii l-au estimat la un preț cuprins între 100 și 120 de milioane de euro, potrivit președintelui Aurelio De Laurentiis. Senegalezul a primit o ofertă de 90 de milioane de euro și de la Real Madrid.

Potrivit publicației de specialitate Transfermarkt, Koulibaly este cotat la 75 de milioane de euro și mai are contract cu Napoli până în iunie 2023.

Koulibaly joacă la Napoli din 2014, când italienii l-au transferat de la Genk, în schimbul a aproximativ 8 milioane de euro.

Sursa: DigiSport.ro