Manchester United a anunțat prelungirea împrumutului atacantului nigerian Odion Ighalo (30 de ani), care aparține de formația chineză Shanghai Shenhua.

Împrumutul inițial al lui Ighalo expira la data de 31 mai, însă forma bună arătată în primele meciuri la United i-au determinat pe englezi să îi prelungească șederea pe Old Trafford până la 31 ianuarie 2021.

Sosit la Manchester United în această iarnă, Ighalo a apucat să joace în 8 meciuri pentru Manchester United, înainte ca sezonul să fie suspendat din cauza pandemiei de coronavirus.

Nigerianul a reușit patru goluri și o pasă decisivă. El a punctat în două meciuri din Europa League, contra lui Club Brugge și LASK Linz, și a reușit o dublă contra lui Derby County, în Cupa Angliei.

“Shanghai Shenhua s-a purtat excelent cu noi, permițându-i jucătorului să joace pentru clubul la care visa. Sper că va încheia ceea ce a început și va câștiga un trofeu cu noi”, a spus Ole Gunnar Solskjaer, antrenorul lui Manchester United, pentru site-ul oficial al englezilor.

Premier League se reia pe 17 iunie

Manchester United se clasa pe locul 5 la momentul întreruperii sezonului din Premier League. Echipa lui Solskjaer este calificată și în optimile de finală ale Europa League, acolo unde a câștigat manșa tur contra celor de la LASK Linz, scor 5-0.

Sezonul din Premier League se va relua miercuri, 17 iunie, primele meciuri urmând să fie restanțele Aston Villa – Sheffield United și Manchester City – Arsenal.

Prime etapă completă din Premier League va fi cea cu numărul 30, care urmează să fie programată pentru perioada 19-21 iunie.

În total, 92 de meciuri au mai rămas de jucat din actualul sezon. Toate cluburile au fost de acord cu această dată pentru reluarea sezonului, mai scrie sursa citată.

Sursa: DigiSport.ro