Manchester United încearcă să-l transfere pe Jadon Sancho de la Borussia Dortmund, dar în cazul în care nu va reuși, clubul de pe Old Trafford are deja un plan ”B”.

Ousmane Dembele de la Barcelona este varianta pe care șefii lui United o iau în calcul, dacă atacantul britanic nu se va transfera.

Recent, Michael Zord, directorul sportiv al Borussiei, a lămurit situația lui Sancho: ”Contăm pe el. În sezonul următor va juca la noi, cred că asta răspunde la toate întrebările”, a comentat oficialul germanilor, potrivit Sport.es.

Barcelona vrea să-l vândă pe Dembele

Tot Sport.es a scris recent că Barcelona vrea cu orice preț să-l vândă pe Ousmane Dembele pentru a face rost de bani și pentru a face loc în compartimentul ofensiv pentru viitoarele transferuri.

  • În acest sezon, Dembele a jucat doar în 9 meciuri oficiale pentru Barceclona (cinci în campionat și 4 în Champions League) și a marcat un gol.
  • 56 de milioane de euro este cota de piață actuală a lui Dembele, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.
  • 138 de milioane de euro a costat, în total, transferul lui Dembele, care a fost adus de la Borussia Dortmund la Barcelona în august 2017.

Sursa: Sport.ro