Ole Gunnar Solskjaer va avea parte de un buget de achiziții imens în 2020. Presa engleză susține că Manchester United e gata să cheltuiască 300 de milioane de euro (250 de milioane de lire sterline) pentru a-și reconstrui lotul anul viitor.

Suma ar putea fi chiar mai mare. În cazul în care Paul Pogba va fi vândut pentru suma solicitată, 180 de milioane de euro, bugetul pentru achiziții ar deveni de 480 de milioane de euro, potrivit jurnaliștilor englezi.

Jadon Sancho și Erling Haaland sunt principalele ținte ale lui Solskjaer pentru ofensivă. Englezul Sancho e cotat de Borussia Dortmund la 120 de milioane de euro, iar norvegianul Haaland de către RB Salzburg la 84 de milioane de euro.

Manchester United, în afara locurilor de Liga Campionilor

Kalidou Koulibaly, cotat la 95 de milioane de euro de către Napoli, și Bruno Fernandes, evaluat la 84 de milioane de euro de Sporting Lisabona, sunt alte ținte ale lui United pentru mercato-ul din 2020.

Manchester United e pe locul 6 în Premier League, cu 24 de puncte, după victoriile cu Tottenham și Manchester City, din ultima etapă.

Instalat inițial ca interimar, după demiterea lui Jose Mourinho, din decembrie 2018, Ole Gunnar Solskjaer a semnat ulterior un contract pe trei ani cu “diavolii”, valabil până în 2022.

Sursa: DigiSport.ro