Manchester United a “condamnat categoric” insultele rasiste la adresa lui Paul Pogba pe reţelele de socializare după penalty-ul ratat în meciul cu Wolverhampton Wanderers (1-1), în cadrul etapei a 2-a a campionatului Angliei. Mijlocașul francez și-a exprimat dorința de a juca la Real Madrid.

Manchester United a remis un comunicat legat de acest subiect. “Toată lumea la Manchester United este dezgustată de injuriile rasiste proferate împotriva lui Paul Pogba în noaptea trecută şi le condamnăm categoric”, au precizat “Diavolii Roşii”.

“Persoanele care au exprimat aceste opinii nu reprezintă valorile clubului nostru şi este încurajator să vedem că majoritatea fanilor condamnă aceste acţiuni pe reţelele de socializare”, a mai subliniat Manchester United, conform Agerpres.

Marcus Rashford a sărit în apărarea coechipierului său, Paul Pogba. “Manchester United este o familie. Paul Pogba este o enormă parte din această familie. Dacă îl atacaţi, ne atacaţi pe noi toţi”, a scris Rashford pe Twitter.

Mai multe mesaje insultătoare la adresa lui Pogba au fost postate pe Twitter după finalul partidei, conturile respective fiind ulterior suspendate.

Recent, Tammy Abraham a fost ținta mesajelor rasiste

Paul Pogba, dorit cu insistenţă de Real Madrid, este al doilea fotbalist care a făcut obiectul expresiilor ofensatoare în ultimele zile, după ratarea unor lovituri de la 11 m.

Tammy Abraham, atacantul lui Chelsea, a ratat penalty-ul decisiv în Supercupa Europei, pierdută de londonezi în faţa rivalei FC Liverpool, fiind insultat ulterior pe reţelele de socializare.

Antrenorul lui Chelsea, Frank Lampard, a condamnat atacurile respective împotriva jucătorului său şi a afirmat că acele companii care deţin reţelele respective ar trebui să facă ceva pentru a evita ca jucătorii să mai fie ţinta unor astfel de acţiuni.

Sursa: Digi24.ro