Manchester United l-a propus pe Alexis Sanchez (30 de ani) la AS Roma. Conform site-ului football-italia, AS Roma este tentată de oferta lui United. Echipa de pe Olimpico este dispusă să plătească mai mult de jumătate din salariul lui Sanchez, pentru a-l avea în lot pentru un sezon.

Motivul pentru care United doreşte să scape de jucătorul chilean ar fi salariul prea mare al fotbalistului, comparativ cu performanţele pe care acesta le oferă pe teren “diavolilor roşii”.

Alexis Sanchez este primeşte un salariu de 26 de milioane de euro pe sezon la United. Chileanul se află printre cei mai bine plătiţi jucători ai planetei, însă randamentul pe care îl dă la echipa lui Solskjaer nu îi justifică salariul.

În sezonul trecut, Sanchez a jucat 27 de partide pentru Manchester United. Doar 2 goluri şi 4 pase de gol a reuşit chileanul, o evoluţie extrem de slabă pentru salariul uriaş pe care i-l plăteşte gruparea de pe Old Trafford.

Manchester l-a cedat în această vară pe Romelu Lukaku

Dacă Alexis Sanchez va rămâne pe Old Trafford, concurenţa chileanului în atacul lui Manchester United va fi formată din Anthony Martial, Marcus Rashford şi Mason Greenwood.

Romelu Lukaku (26 de ani), care a fost în sezonul trecut atacantul principal al lui United, a reuşit un tranfer la Inter Milano.

Inter a reuşit să finalizeze transferul după ce a venit cu o nouă ofertă pentru atacant,care i-a mulţumit, de data aceasta, pe cei de la Manchester United. Astfel, “nerrazzurii” au plătit 80 de milioane de euro pentru serviciile atacantului belgian. Inter va plăti încă 10 milioane de euro în bonusuri, în funcţie de performanţele lui Lukaku.

Lukaku a semnat pe cinci ani cu echipa de pe Giuseppe Meazza. Acesta va primi un salariu de 15,5 milioane de euro pe an la Inter şi va deveni al doilea cel mai bine plătit jucător din Serie A, după Cristiano Ronaldo.

Sursa: DigiSport.ro