Paul Pogba (27 de ani) va intra la vară în ultimul an de contract cu Manchester United şi şansele ca el să se despartă de gruparea de pe Old Trafford sunt foarte mari.

Jack Grealish, înlocuitorul lui Paul Pogba la Manchester United

Pentru a nu-l pierde gratis în 2022, şefii lui Manchester United speră să-l vândă în vară pe starul francez, care nu traversează cea mai bună perioadă a carierei.

În acelaşi timp, oficialii “Diavolilor” caută şi un înlocuitor pe măsură, scriu cei de la fichajes.com. Şi l-au şi găsit. Sursa citată scrie că Jack Grealish (25 de ani) va ajunge pe Old Trafford după plecarea lui Pogba.

Internaţionalul englez a avut deja primele contacte cu cei de la United în ultima perioadă de mercato, însă pretenţiile financiare ale lui Aston Villa au fost considerate prea mari.

Aston Villa v Southampton - Premier League
Jack Grealish, căpitanul lui Aston Villa / Foto: Getty Images

Jack Grealish, sub contract până în 2025

După ce a eşuat în tentativa de a-l achiziţiona pe Jack Grealish, în urmă cu câteva luni, Manchester United l-a transferat pe Donny van de Beek, de la Ajax, însă olandezul nu reuşeşte să se impună în echipa lui Ole Gunnar Solskjaer.

Jack Grealish mai are contract cu Aston Villa până în iunie 2025 şi este evaluat la 45 de milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt. Totuşi, pretenţiile clubului din Birmingham s-ar cifra la aproximativ 60 de milioane de euro.

Dar, dacă Paul Pogba va fi vândut la finalul acestui sezon, Manchester United va da asaltul final pentru transferul lui Jack Grealish.

Sursa: DigiSport.ro