Transferul lui Jadon Sancho (20 de ani) la Manchester United pare că nu se va mai realiza în această vară, după ultimul anunț făcut de Borussia Dortmund.

Deși, la un moment dat, mutarea lui Sancho pe Old Trafford părea deja realizată, oficialii Borussiei Dortmund nu au lăsat garda jos la negocieri și au insistat că prețul corect pentru fotbalistul englez este 120 de milioane de euro.

Manchester United pare că a renunțat la transferul lui Jadon Sancho

Termenul limită stabilit de Borussia pentru primirea unei oferte îmbunătățite din partea lui Manchester United era 10 august, adică ziua în care formația germană pleacă în cantonamentul din Bad Ragaz.

Astăzi, Borussia Dortmund a zburat spre Elveția, iar clubul a anunțat că în avion s-a aflat și Jadon Sancho, semn că Manchester United a renunțat la transferul extremei dreapta, scrie Kicker.

Prețul cerut de Dortmund, considerat “nerealist” de Manchester United

Formația pregătită de Ole Gunnar Solskjaer ar considera “nerealistă” suma cerută de 120 de milioane de euro, având în vedere criza generată de pandemia de coronavirus și prețul foarte mic plătit de Borussia Dortmund pentru a-l aduce pe Sancho, în urmă cu trei ani, de la Manchester City – 8 milioane de euro.

Manchester United a plătit sume imense de transfer pentru Harry Maguire și Bruno Fernandes în ultimele 2 perioade de mercato, dar situația a fost schimbată de criza provocată de pandemie.

Perioada de transferuri din această vară în Europa este deschisă de pe 27 iulie până pe 5 octombrie.

  • 20 goluri și 20 pase decisive are Sancho în acest sezon, în toate competițiile pentru Dortmund.
  • 117 milioane de euro este cota de piață a lui Sancho, conform transfermarkt.com.
  • 99 de meciuri, 34 de goluri și 43 de pase decisive a strâns englezul la prima echipă a lui Dortmund

Sursa: DigiSport.ro