Manchester United a început să-i caute înlocuitor lui David De Gea, nemulţumită de gafele portarului spaniol din acest sezon.

Presa engleză susţine că gruparea de pe Old Trafford e dispusă să-l vândă în vară pe De Gea şi să-l aducă în locul său pe portarul împrumutat la Sheffield United, Dean Henderson.

Conducerea “diavolilor” ar vrea să scape pe De Gea din cauza salariului său imens, de 20.800.000 de euro pe an, pe care îl are după ce semnat prelungirea înţelegerii în luna septembrie, până în 2023.

David De Gea, din 2011 la Manchester United

Goalkeeperul iberic a greşit şi duminică, în meciul cu Everton (1-1), când a degajat o minge în piciorul lui Daniel Calvert-Lewin, iar balonul a ajuns în plasa lui United.

Dean Henderson (22 de ani) este şi în planurile selecţionerului Angliei, Gareth Southgate, pentru Euro 2020, iar Manchester United e decisă să mizeze din sezonul viitor pe portarul împrumutat pentru al doilea sezon consecutiv la Sheffield United.

Henderson n-a jucat deloc pentru Manchester United. A mai fost împrumutat la Stockport, Grimsby şi Shrewsbury înainte de a fi cedat la Sheffield United.

David De Gea se află din 2011 la Manchester United şi are 393 de meciuri în poarta “diavolilor”.

Sursa: DigiSport.ro