A revenit Martial, United câștigă din nou în deplasare. După ce a legat o serie de partide negative pe teren străin, Manchester United a reușit două victorii ”afară”, într-o săptămână.

Și nu e de mirare că lucrul acesta s-a petrecut după ce a revenit Martial în primul 11. Cu francezul în fruntea liniei de atac, jocul lui Manchesteer United a mai fluid, mai periculos și în același timp mai spectaculos.

Fotbalistul francez a început ca număr 9 într-o forumlă de 3, cu Rashford în stânga și James în dreapta. Cei trei s-au completat foarte bine pe teren și au colaborat la cele mai multe dintre fazele periculoase ale lui United.

Anthony l-a pus pe Marcus în situație de unu la unu, după doar câteva minute de joc. Rashford a ratat însă. Jocul a curs bine în favoarea ”diavolilor”, cei doi înțelegându-se de minune pe teren.

McTominay a dat golul 2000 al lui Manchester United în Premier League. Foto: premierleague.com

Repriză nebună

McTominay a fost cel care a spart gheața cu un șut puternic din interiorul careului. A fost golul cu numărul 2000 din istoria lui Manchester United în Premier League. Nu are rost să mai spunem că nicio echipă n-a mai reușit asta.

Până la pauză partida a avut o desfășurare de-a dreptul nebună. Mai întâi, arbitrul și VAR au inventat un penalty pentru United. Rashford ”a făcut dreptate” și l-a ratat. E a doua lovitură de pedeapsă pe care o ratează atacantul englez.

Câteva minute mai târziu, acesta s-a revanșat. Servit excelent de James, face o preluare de mare fotbalist și trimite printre picioarele lui Tim Krul pentru 2-0.

Rashford a ratat primul penalty al partidei. Foto: premierleague.com

Arte Martial(e)

Apoi a ieșit la rampă, Martial. Mai întâi, în mode nagativ. A ratat și el o lovitură de la 11m. Al doilea penalty într-o repriză.

Francezul și-a spălat păcatele în repriza a doua. Nouarul nostru a finalizat cu o scăriță artistică o combinație superbă cu Rashford, care i-a lăsat mască pe fundașii lui Norwich.

Pe final, gazdele le-au stricat parțial sărbătoarea ”diavolilor” și au marcat cu un minut înainte de terminarea timpului regulamentar de joc.

Chiar și așa, Manchester United a arătat bine. Revenirea lui Martial a adus creativitate în linia de atac și a demonstrat că există o conexiune bună între el și Rashford. ”Diavolii” sunt încă departe de standardele la care trebuie să fie clubul, dar e îmbucurător că am reușit să dăm 3 goluri în deplasare, pentru prima dată de la Paris și că jocul a mers bine.

Scăriță de efect a lui Martial. Foto: premierleague.com

Pentru Manchester United urmează o partidă contra lui Cheslea, în Cupa Ligii Angliei, miercuri, de la 22:05, iar apoi o altă deplasare, la Bournemouth.

Sursa: ManUtd.ro