Odion Ighalo (30 de ani) a devenit jucătorul lui Manchester United în această iarnă, sub formă de împrumut, de la Shanghai Shenhua. Acum, chinezii vor să îl convingă pe nigerian să revină la echipă în vară și îi oferă un salariu absolut imens.

Africanul a înscris deja de patru ori și a oferit un assist în opt partide și i-a câștigat rapid pe suporteri de partea sa.

Chinezii de la Shanghai Shenhua vor să îi ofere o prelungire a contractului de doi ani, în care să câștige nu mai puțin de 22.8 milioane de euro pe sezon! Prin această ofertă,, asiaticii speră să nu îl piardă în favoarea “diavolilor”, deși Ighalo este un suporter vechi al formației de pe Old Trafford.

Ighalo este fan Manchester United de când era mic

Într-un interviu din 2017, nigerianul a dezvăluit că este fan United și că și-ar dori foarte mult să ajungă să joace la un moment dat pentru echipa din Manchester.

“Echipa pe care am susținut-o încă de când eram copil este Manchester United. Dacă este vorba de o echipă la care mi-aș dori foarte mult să joc, aceea este United”, spunea Ighalo în urmă cu trei ani.

Odion Ighalo este cotat la 6.5 milioane de euro și a jucat, printre altele, la Granada și Watford

Ighalo este cotat la 6.5 milioane de euro și a jucat pentru echipe precum Cesena, Udinese, Manchester United, Shanghai Shenhua, Lyn, Changchun Yatai, Watford și Granada.

Jucătorul a bifat 330 de partide în cariera sa, în care a marcat de 135 de ori.

Fotbalistul de 30 de ani are și un trofeu în palmares și anume Cupa Chinei, câștigată cu echipa de care aparține, Shanghai Shenhua.

Sursa: DigiSport.ro