Debut perfect pentru Manchester United în Liga Campionilor. Elevii lui Solsjaer mergeau pe Parc des Princes ca mielul la tăiat. Specialiștii nu le dădeau nicio șansă, dar Paris a devenit orașul ”diavolilor”.

După un meci foarte bun, Manchester United pornește grupa H din Champions League cu o victorie. Mai îmbucurător decât cele 3 puncte este jocul pe care englezii l-au prestat aseară.

No Maguire, No Cavani, No Greenwood, no problem, ar suna un slogan englezesc. Iar lipsa celor enumarați mai sus nu s-a simțit deloc. Tuanzebe și Lindelof au apărut în apărare, cu AWB și Shaw în benzi. Telles, la debutul oficial, a completat linia de 5, pe fază defensivă.

Ca să-și păstreze echipa compactă, Solskjaer a renunțat la Van de Beek și Pogba și a început cu o linie de 4 la mijloc cu McTominay, Fred, Bruno și Rashford. Practic un 4-5-1 sau 5-4-1 în unele momente, cu Martial vârful de lance.

Paris, orașul diavolilor

Și de la atacantul francez s-a făcut primul gol al meciului. Shaw, curajos, îi pasează lui Anthony în careul parizienilor, vârful nostru se întoarce prea rapid pentru Diallo, iar fundașul îl trântește. Penalty și bate Bruno.

Fernandes ratează însă a doua lovitură de la 11m în decurs de 4 zile. Norocul său a fost însă că Navas a ieșit de pe linia porții și lovitura sa reluat. Bruno are ”cojones” și mai bate o dată identic și face 1-0.

Prima repriză, PSG a avut o singură ocazie de gol, când Kurzawa a tras în De Gea în urma unei lovituri libere. ”Diavolii” au controlat jocul perfect în primele 45 de minute și le-au anihilat pe vedetele Parisului, Mbappe, Neymar și Di Maria.

Solskjaer i-a pus pe băieții lui la treabă și în pauza meciului, la alergat printre jaloane și la faze unul la unu. După reluare PSG a fost mai activă și a egalat prin autogolul lui Martial, lovitură de cap imparabilă, după un corner.

Meciul a fost apoi unul ca între doi boxeri, unul cu garda sus celălalt riscă tot. Doar că riscurile pe care PSG le-a făcut nu i-au adus ocazii de poarte. Ba mai mult, ”diavolii” au fost extrem de periculoși pe fază de atac, de fiecare dată când ajungeau în preajma porții lui Navas.

Continuarea pe ManUtd.ro