Paul Pogba n-a renunţat la visul plecării de la Manchester United. Chiar fratele mijlocaşului francez, Matthias Pogba, a dezvăluit că fotbalistul în vârstă de 26 de ani speră în continuare ca transferul la Real Madrid să se concretizeze în această vară.

Paul vrea să plece. Nu poate face totul de unul singur la United. Jucătorul care îi lipseşte lui Zidane (n.r. antrenorul lui Real Madrid) este Paul. Nu e imposibil pentru Florentino (n.r. preşedintele lui Real, Florentino Perez) să-l transfere. Nu pot garanta că Paul va continua la United. Orice se poate întâmpla până pe 2 septembrie. Madridul are nevoie de bucuria fotbalului pe care Paul o poate aduce“, a declarat Matthias Pogba pentru “El Chiringuito”.

Paul Pogba a revenit de trei ani la Manchester United

Şi Paul Pogba a declarat în această vară că îşi doreşte “o nouă provocare”.

Peste 150 de milioane de euro vrea Manchester United în schimbul lui Paul Pogba, care este cel mai scump jucător din istoria grupării de pe Old Trafford.

Pogba a fost cumpărat în 2016, de la Juventus, pentru 105 milioane de euro, după ce plecase gratis de pe Old Trafford patru ani mai devreme.

136 de meciuri şi 31 de goluri are Paul Pogba, în toate competiţiile, de la revenirea la Manchester United. Francezul a fost “integralist” duminică, în victoria cu 4-0 contra lui Chelsea, din campionat, şi oferit două pase de gol.

Sursa: DigiSport.ro