Paulo Dybala (25 de ani) ar putea ajunge în cele din urmă la PSG, după ce decarul lui Juventus a ratat un transfer în Premier League, în această perioadă de transferuri.

Conform site-ului 90min, directorul sportiv al parizienilor, Leonardo, l-a sunat personal pe Dybala pentru a-l convinge să semneze cu echipa de pe Parc des Princes. Acesta l-a asigurat că va fi un jucător cheie, după plecarea lui Neymar.

Cei de la PSG sunt mai mult decât dispuşi să îi plătească salariul uriaş al lui Dybala, 12 milioane de euro pe an. Aceştia i-au oferit un contract pe o perioadă de 5 ani.

Paulo Dybala a fost disputat de Tottenham şi Manchester United în această perioadă de transferuri, însă discuţiile nu s-au materializat. Motivele au fost atât pretenţiile financiare ale fotbalistului, cât şi drepturile de imagine ale acestuia.

Sarri a vorbit despre situaţia lui Dybala

Maurizio Sarri, tehnicianul celor de la Juventus, venit la echipă în această vară după despărţirea de Chelsea, a vorbit duminică despre decarul echipei sale.

Printre altele, acesta nu a ascuns faptul că lotul echipei sale este suprapopulat şi că va trebui să renunţe la câţiva jucători.

“Nu pot să vorbesc despre el. Conform pieţei de transferuri, ce spun eu nu ajută. Până la urmă, va trebui să renunţăm la şase jucători, dar va depinde şi de cine merită mai mult”, a spus Sarri.

Sursa: DigiSport.ro