Paul Pogba se află într-o tensiune constantă de câteva luni cu fanii lui Manchester United, iar ultimul gest al lui le-a pus capac. Mijocașul francez i-a spus antrenorului că nu poate să joace în meciul cu Arsenal, pentru a se recupera din cauza unei accidentări.

Suporterii „diavolilor roșii” au izbucnit la adresa lui și i-au amintit că în weekend a jucat fără probleme la un meci amical din Franța, unde a făcut echipă cu cei doi frați ai săi.

Pogba încearcă să le forțeze mâna șefilor lui United și să plece de la echipă în această vară, dorință confirmată și de Mino Raiola, impresarul francezului: „Pentru Paul m-am certat până și cu Sir Alex Ferguson! El era singurul care îi spunea nu la antrenamente și asta nu i-a plăcut niciodat, din acest motiv dă vina pe mine”

„Problema lui Paul este cu Manchester!”

Mino Raiola a continuat și a spus că problema lui Pogba nu este cu antrenorii, ci cu întreg clubul Manchester United: „Acum problema lui Paul este Manchester, un club departe de realitatea fotbalistică. Lui îi trebui un club exact cum era Juventus când el a ajuns acolo”.

Mino Raiola este supărat pe șefii lui Manchester United, după ce aceștia l-au acuzat pentru ratarea transferului lui Erling Haaland: De astăzi înainte nu le mai aduc niciun fotbalist.

Ar fi fost în stare să-i ruineze până și pe Diego Maradona, Pele și Paolo Maldini. La Manchester este o harababură! Nimeni nu mai înțelege nimic și nu au un plan sportiv.

Posibil că asta a simțit și Erling atunci când a ales Borussia, decizia lui nu are nimic de-a face cu o ură ascunsă pentru Manchester United sau Ole”, a încheiat impresarul italian.

Sursa: Fanatik.ro