Paul Pogba n-a mai jucat un meci de mult timp, iar impresarul său, Mino Raiola, a făcut o declarație surprinzătoare, care dă apă la moară zvonurilor potrivit cărora mijlocașul de 26 de ani ar putea reveni la Juventus.

“Italia e a doua casă a lui Paul. Întrebarea e dacă e fericit. Nu poți fi fericit dacă nu lupți pentru titlu sau Champions League. Acesta este scopul oricărui jucător. Momentan, el este concentrat pe recuperare.

Perioada care urmează este importantă pentru el și Manchester United să încerce să ajungă în Champions League. Apoi vine Campionatul European și apoi vedem”, a explicat Raiola.

Se pare că tocmai situația lui United din clasament l-ar face pe Pogba să nu-și mai dorească să rămână pe Old Trafford. Astfel, fără a o spune direct, Raiola ar vrea să evidențieze că francezul ar putea lupta pentru obiectivele pe care le-a menționat, titlu și Champions League, chiar la Juventus, campioana ultimilor 8 ani din Italia.

Paul Pogba a jucat ultimul meci oficial pe 26 decembrie, în victoria cu 4-1 a lui Manchester United cu Newcastle. Atunci a intrat în minutul 46, în locul lui McTominay.

În acest moment, campionul mondial este indisponibil din cauza unor probleme la gleznă.

Paul Pogba, ademenit la Juventus de trei dintre foştii săi colegi de la Torino

Juventus a încercat să-l readucă de mai multe ori pe Paul Pogba, iar trei dintre jucătorii “Bătrânei Doamne” chiar au făcut tot posibilul pentru a-l convinge pe mijlocaşul lui Manchester United să revină în această iarnă. Cuadrado, Dybala şi Higuain îi trimit constant mesaje pe WhatsApp francezului pentru a-l convinge.

Pogba a mai jucat la Juventus în perioada 2012-2016, perioadă în care a adunat 178 de meciuri şi a marcat 34 de goluri.

  • 143 de partide a evoluat Paul Pogba pentru Manchester United
  • 31 de goluri a marcat francezul pentru “diavoli”
  • 100 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Pogba, potrivit transfermarkt.de