Real Madrid e gata să adopte şi pentru Paul Pogba strategia prin care l-a transferat pe belgianul Eden Hazard, de la Chelsea.

Jurnaliştii de la Marca susţin că antrenorul lui Real Madrid, Zinedine Zidane, mai speră încă într-un miracol care l-ar aduce pe Pogba pe Bernabeu în finalul perioadei de mercato.

Eden Hazard a ajuns la Real după ce a refuzat să-şi extindă contractul cu Chelsea, iar Paul Pogba procedează în acelaşi mod din dorinţa de a ajunge la Madrid: a spus <nu> fiecărei oferte a lui Manchester United de a-şi prelungi contractul scadent în 2021.

Paul Pogba mai are doi ani de contract cu Manchester United

Agentul lui Pogba, Mino Raiola, le-ar fi transmis deja şefilor “diavolilor” că e gata să repete strategia cu un alt jucător de-al său, Eden Hazard. Belgianul a refuzat propunerile lui Chelsea din 2018 de prelungire a contractului şi a fost vândut în acest an, când mai avea un singur an de contract.

Situaţia ar fi identică în cazul lui Pogba, care ar intra şi el vara viitoare în ultimul an de contract cu Manchester United.

Real Madrid a cheltuit peste 300 de milioane de euro în această vară pentru transferurile lui Eden Hazard, Rodrygo, Eder Militao, Ferland Mendy şi Luka Jovic.

Paul Pogba se află la Manchester United din 2016, atunci când a fost transferat de la Juventus pentru 105 milioane de euro.

138 de meciuri şi 31 de goluri are francezul în tricoul “diavolilor”, în toate competiţiile.