Alisson a revenit în primul “11” al lui Liverpool, pentru deplasarea de pe Old Trafford, cu United, însă Mo Salah nu a fost inclus în lot. Egipteanul acuză încă probleme după lovitura primită runda trecută.

Jurgen Klopp a explicat, înainte de partida cu marea rivală, că egipteanul nu a avut o șansă reală să fie recuperat în timp util, deși în presa britanică s-a scris că acesta e apt.

Nu s-a putut antrena cu echipa. Nu știu de ce toată lumea a scris că s-a recuperat și că nu are vreo problemă. Dar el nu a avut niciodată o șansă reală de a juca astăzi. Sperăm să îl avem apt pentru miercuri, în Champions League, dar nu știm încă, să vedem“, a spus Klopp pentru liverpoolfc.com chiar înainte de meci.

Choudhury a primit cartonaș galben pentru intrarea asupra lui Salah, însă Jurgen Klopp a fost nemulțumit de decizia arbitrului.

Stau aici și ar trebui să fiu fericit pentru ce au reușit, dar nu pot trece peste cartonașul galben dat lui Choudhury. Ar trebuie să știe mai bine. A fost norocos cu Matt Ritchie, dar trebuie să se calmeze. Nu poți intra așa și să primești doar galben, nu știu cum funcționează asta“, a declarat Klopp.

0 goluri reușise Salah contra lui Manchester United, în 4 partide.

De Gea, recuperat miraculos

Accidentat în partida Spaniei din Suedia, în preliminariile pentru Euro 2020, De Gea a reușit să fie apt pentru derbyul cu Liverpool. Asta în ciuda faptului că Solskjaer spusese în conferința de presă că ibericul nu are șanse să fie pe teren.

De notat că Jurgen Klopp nu a crezut vreo secundă că United va apela la rezerva Romero. “Întâi s-a spus că nu are nicio șansă, apoi că s-ar putea, mâine o să vedem că e apt“, a spus tehnicianul german, în conferința de presă de dinaintea partidei.

Sursa: Eurosport.ro