Paul Pogba (27 de ani) va pleca de la Manchester United, așa cum a anunțat și impresarul săuMino Raiola, iar Juventus, fosta sa echipă, se numără posibilele viitoare destinații.

Italienii au deja un plan pentru a-l readuce pe Pogba la Torino. Paulo Dybala, pe care conducerea nu mai contează, ar putea fi trimis la schimb pe Old Trafford pentru mijlocașul francez.

Rămâne de văzut dacă englezii vor fi tentați de transferul decarului argentinian, care încasează un salariu aproape de două ori mai mic față de cel al lui Pogba (șapte milioane, față de 13, cât are francezul pe United), scrie Tuttomercatoweb.

Problema este că Dybala va cere viitoarei sale echipe un salariu de 12 milioane de euro. Conducerea lui Juventus i-a comunicat deja lui Pirlo că nu vor mai conta pe Dybala, mai notează sursa citată.

Paul Pogba ar putea reveni la Juventus, susţine Mino Raiola

Juventus este una dintre opţiunile lui Paul Pogba, a recunoscut impresarul său.

“Este mai bine să vorbeşti clar, să priveşti înainte şi să nu pierzi timpul căutând vinovaţi. Paul este nefericit la Manchester United, nu se poate exprima aşa cum şi-ar dori şi cum aşteptăm şi noi. Trebuie să schimbe echipa, are nevoie să schimbe aerul”, a declarat Raiola într-un interviu publicat de cotidianul Tuttosport.

“Cred că cea mai bună soluţie pentru ambele părţi ar fi să-l vândă în următoarea perioadă de transferuri”, care va debuta în luna ianuarie, adăugat impresarul campionului mondial.

Sursa: DigiSport.ro