Paul Pogba nu renunță la dorința sa de a ajunge la Real Madrid, iar pentru asta face tot posibilul. Potrivit radioului COPE, unii jucători de la Manchester United spun că mijlocașul de 26 de ani nu este accidentat, ci doar vrea să forțeze plecarea, iar gândul lui este doar la Real.

Francezul a ratat 10 meciuri în acest sezon, din cauza unei accidentări la gleznă. În plus, a mai avut unele probleme fizice încă din luna septembrie, însă aceste cauze sunt puse acum serios sub semnul întrebării. Pe lângă asta, în urmă cu ceva timp, până și fanii bănuiau ceva, iar acum, aceste noi informații nu fac decât să accentueze suspiciunile.

Paul Pogba s-ar da accidentat pentru a forța o plecare la Real Madrid

Așadar, există deja mai multe persoane din club care încep să privească altfel vânzarea lui Pogba, iar cea mai importantă dintre aceste persoane ar fi chiar antrenorul Ole Gunnar Solskjaer, care ar fi dispus să-l cedeze. Astfel, conducerea și-a schimbat atitudinea și, chiar dacă lasă de înțeles mereu că nu vrea să-l vândă, ar dori totuși în jur de 150 de milioane de euro în schimbul său.

Interesant este că Real Madrid este în deplină cunoștință de cauză în legătură cu situația lui Pogba la United și nu este exclus ca totul să fi fost pus la cale împreună. Deși în ultima vreme, explozia lui Fede Valverde l-a făcut pe Zidane să nu mai amintească de francez, dorința lui rămâne aceeași, de a-l aduce pe Bernabeu pe compatriotul său, pe care îl consideră un transfer-cheie.

În vară, Pogba va intra în ultimul an de contract cu “diavolii”, așa că prețul lui de vânzare ar putea fi direct afectat de asta.

Sursa: DigiSport.ro