Paul Pogba (27 de ani) a revenit în 2016 la Manchester United, de la Juventus, pentru 105 milioane de euro, iar contractul său cu “Diavolii” expiră în vara lui 2021.

Paul Pogba va semna un nou contract cu Manchester United

Dat ca şi plecat la un moment dat de pe Old Trafford, mijlocaşul francez va semna un nou contract cu Manchester United, anunţă presa engleză.

Prelungirea înţelegerii lui Pogba cu Manchester United reprezintă o surpriză de proporţii, în condiţiile în care fotbalistul a fost mai tot timpul nemulţumit şi nefericit la actuala echipă.

Acum, lucrurile par că au luat altă turnură şi finalul de senzaţie din Premier League l-a convins pe Pogba că United se va lupta pentru titlu şi UEFA Champions League în următorul sezon.

“De când a revenit după accidentare, Pogba a fost încântător. A muncit foarte mult, este fericit şi joacă foarte bine.

Vom vedea cea mai bună variantă a lui Paul în următoarele sezoane, sunt sigur de asta. Şi abia aştept să îl văd cum progresează în sezonul viitor.”, a declarat Solskjaer, conform Sky Sports.

Paul Pogba, încă 5 ani la Manchester United

Dorit cu insistență de Real Madrid, unde putea lucra cu compatriotul său Zinedine Zidane, Paul Pogba are șanse mari de a rămâne la Manchester United.

Mijlocașul, campion mondial în 2018, este aproape de a semna o nouă înțelegere cu United, valabilă pe cinci ani, iar conducerea clubului este încrezătoare că acest lucru se va întâmpla.

Asta ar însemna că Pogba ar putea rămâne la United până la vârsta de 33 de ani. Mijlocașul care acum are 27 de ani mai are contract cu actuala sa echipă până în 2021.

În 2016, Manchester United a plătit 105 milioane de euro pentru a-l transfera de la Juventus, iar la vremea respectivă a fost cel mai scump transfer din istorie.

Sursa: DigiSport.ro