Jadon Sancho este principala țintă a lui Manchester United pentru următoarea perioadă de transferuri. În cazul în care nu-l vor putea lua pe jucătorul lui Dortmund, “diavolii” intenționează să-l împrumute pe Kingsley Coman de la Bayern.

Manchester United se pregătește pentru eventualitatea în care Jadon Sancho nu va ajunge pe Old Trafford. Borussia Dortmund cere în schimbul puștiului său minune aproximativ 120 de milioane de euro. Sancho a ajuns pe Signal Iduna Park în 2017, de la rivala lui United, Manchester City, pentru doar 8 milioane de euro.

Bayern tocmai l-a transferat pe Leroy Sane de la City, dar nu vrea să-l piardă nici pe internaționalul francez care a înscris de 4 ori și a reușit 4 pase decisive în acest sezon de Bundesliga. Coman a semnat în 2017 cu bavarezii și mai are încă 3 ani contract pe Allianz Arena.

Bugetul de transferuri al lui Manchester United, afectat de pandemie

Potrivit Skysports, Ole Gunnar Solskjaer a recunoscut că bugetul de transferuri al lui United este puternic zdruncinat de pandemie. Astfel, împrumutul unor jucători pare a fi varianta viabilă de întărire a lotului.

United a anunțat că Alexis Sanchez și Chris Smalling se vor întoarce de la Inter, respectiv Roma, unde evoluează momentan sub formă de împrumut.

  • 40 de milioane de euro este cota de piață a lui Kingsley Coman, potrivit transfermarkt
  • 17 goluri și 17 assist-uri a reușit Jadon Sancho pentru Borussia Dortmund în acest sezon de Bundesliga
  • 117 milioane de euro este valoarea de piață a lui Sancho, conform transfermarkt

Sursa: DigiSport.ro