Pogba a jucat doar 520 de minute în acest sezon și nu a reușit să marcheze în Premier League. Francezul a spus de mai multe ori că vrea să plece de la Manchester United.

Campionul mondial s-a operat la gleznă chiar pe 1 ianuarie și nu va ajuta echipa lui Solskjaer în viitorul apropiat. De altfel, se pare că francezul nici nu va mai juca pentru “diavoli”, urmând a se transfera.

Oferta de nerefuzat a lui Juve pentru Pogba

Astfel, bianconerii sunt pregătiți să facă o ofertă de nerefuzat: 90 de milioane de euro + Adrien Rabiot, un mijlocaș francez adus gratis de la PSG, căruia mulți specialiști îi anunțau un viitor glorios. Acesta nu l-a impresionat însă pe Sarri, bifând doar 9 meciuri pentru Juve, iar acum e folosit ca monedă de schimb. Varianta e una excelentă pentru United, care, dincolo de banii pe care îi poate folosi pentru întărirea ofensivei, va aduce un mijlocaș cu un profil apropiat de Pogba.

32 de milioane de euro este cota de piață a lui Rabiot, potrivit siteului de specialitate transfermarkt.de.

Fără Pogba, accidentat, United joacă în această seară pe terenul lui Wolves, în Cupa Angliei. Partida va fi transmisă în direct la Eurosport 1, de la 19:31.

Sursa: Eurosport.ro