Telenovela transferului lui Paul Pogba ar putea lua sfârșit la vară. “Real Madrid sau nimic”, este anunțul celor de la “Mirror”, care susțin că exact la acest lucru se gândește impresarul Mino Raiola.

În plus, zilele trecute, “superagentul” mijlocașului a afirmat că “în vară vreau să duc la Real Madrid un mare jucător”. Acesta nu a pomenit niciun nume, însă este destul de clar la cine a făcut referire.

De la revenirea sa la Manchester United, în vara anului 2016, campionul mondial a traversat perioade dificile, marcate mai ales de accidentări dese.

Pogba l-a certat pe agentul său, Mino Raiola

După “valurile” făcute în ultima vreme în presă, Paul Pogba s-a săturat și i-a transmis impresarului său să nu se mai certe public cu directorul executiv de la Manchester United, Ed Woodward. Mijlocașul de 27 de ani i-a cerut lui Raiola să fie mai puțin conflictual.

Asta după ce Raiola a atacat, în mai multe rânduri, Manchester United, pentru modul în care se comportă cu Pogba.

Manchester United îl vinde pe Paul Pogba “la reducere”

Manchester United a decis să mai lase din prețul cerut inițial pentru Paul Pogba. Potrivit publicației britanice The Sun, “diavolii” cer acum “doar” 109 milioane de euro în schimbul mijlocașului de 27 de ani. Explicația este că înțelegerea îi expiră în iunie 2021, așa că United nu vrea să-l piardă fără să ia vreun ban pe el.

Pogba și-a declarat de mult simpatia pentru Real Madrid și antrenorul Zinedine Zidane, iar antrenorul i-a cerut răspicat lui Florentino Perez să-l aducă la Real în vara anului 2019, însă prețul cerut atunci de United, 196 de milioane de euro, a fost considerat inacceptabil de către madrileni.

De atunci, Pogba a mai jucat doar 8 meciuri, din cauza accidentărilor, în special la genunchiul stâng.

Din cauza accidentărilor, ultimul meci al lui Pogba a fost pe 26 decembrie.

  • Pogba a revenit la Manchester United în vara anului 2016, de la Juventus, pentru 105 milioane de euro
  • Potrivit publicației de specialitate Transfermarkt, valoarea de piață a lui Pogba este de 100 de milioane de euro
  • 143 de meciuri a jucat Paul Pogba pentru Manchester United
  • 31 de goluri a marcat francezul pentru “diavoli”

Sursa: DigiSport.ro